Personvernerklæring

1. Formål

Vi verdsetter beskyttelsen av dine personopplysninger samt god og transparent databehandling.

For dette formålet har vi utarbeidet en personvernerklæring som inneholder all informasjonen du trenger for å verifisere og utøve personvernrettighetene dine. Disse retningslinjene gjelder for alle typer personopplysninger du oppgir når du registrerer en konto eller som samles inn via vår nettside, telefon, e-post eller andre tidspunkter du har vært i kontakt med selskapet. I denne erklæringen informerer vi deg også om hvilken informasjon vi kan dele med våre partnere.

2. Ansvarlig for behandling

 Mat fra Marcus AS, Øivindsvei 2, 0590 Oslo, (MVA-nr: 923 785 450MVA),
(Mat fra Marcus “) er ansvarlig for all behandling av personopplysninger.

For spørsmål om (i) kjøpsvilkår eller andre kundeservicerelaterte problemer er du velkommen til å kontakte
vår kundeservice på kontakt@theboxoslo.no

Du kan kontakte Datatilsynet på +47 22 39 69 00 eller postkasse@datatilsynet.no.eller postkasse@datatilsynet.no.

3. Behandling av personopplysninger

3.1 Når og hvilke personopplysninger samles inn?

Vi samler inn personopplysningene dine hvis du er kunde, oppretter en konto hos oss eller på annen måte kontakter oss.

Vi samler inn, bruker, lagrer og overfører ulike typer personopplysninger om deg, som vi har gruppert som følger:

– Identitetsdata: kan inkludere fornavn, etternavn, brukernavn eller lignende identifikatorer, fødselsdato og kjønn.

Kontaktdetaljer: kan inkludere faktureringsadresse, leveringsadresse, e-postadresse og telefonnummer.

– Finansielle data: kan inkludere bankkonto- og debetkortdetaljer.

– Transaksjonsdata: kan inkludere detaljer om betalinger til og fra deg og andre detaljer om produkter og tjenester du har kjøpt fra oss.

– Tekniske data: kan inkludere IP-adresse, påloggingsinformasjon, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstilling og plassering, plug-in-modultyper og nettleserversjoner, operativsystem og plattform og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til denne nettsiden.

– Profildata: kan inkludere brukernavn og passord, kjøp eller bestillinger du har gjort, dine interesser, preferanser, tilbakemeldinger og svar på spørreundersøkelser.

– Bruksdata: kan inkludere informasjon om hvordan du bruker nettstedet, våre produkter og tjenester.

– Markedsførings- og kommunikasjonsdata: kan inkludere dine preferanser for å motta markedsføring fra oss.

Vi samler også inn, bruker og deler aggregerte data som statistiske eller demografiske data til ethvert formål.

Samlede data kan være avledet fra din personlige informasjon, men regnes ikke som personopplysninger i henhold til loven, da disse dataene ikke direkte eller indirekte avslører din identitet. For eksempel kan vi samle inn bruksdataene dine for å beregne prosentandelen av brukere som bruker en bestemt funksjon på nettstedet. Men hvis vi kombinerer eller kobler sammenlagte data med din personlige informasjon slik at den direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personlig informasjon som vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

3.2 Hva er det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger?


Vi behandler vanligvis data på følgende juridiske grunnlag:

(i) ditt uttrykkelige samtykke til databehandling

(ii) for å oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser overfor deg, for eksempel hvis vi bruker e-postadressen din til å bekrefte leveringsdatoen for din neste matlevering;

(iii) for å oppfylle våre juridiske forpliktelser, som å verifisere din alder og identitet før du inngår en kontrakt, eller (iv) legitim interesse fra
oss eller tredjeparter, for eksempel hvis vi bruker e-postadressen din til å optimalisere nettstedets annonseringsdesign.
For det konkrete rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger i ulike situasjoner, se punkt 3.4.1-3.4.5 nedenfor.
Når vi trenger å samle inn personopplysninger i samsvar med loven, eller i samsvar med vilkårene i en kontrakt vi har med deg, og du unnlater å oppgi disse dataene når du blir bedt om det, kan det hende vi ikke kan oppfylle kontrakten vi har eller prøver å inngå avtale med deg (for eksempel for å levere varer eller tjenester til deg). I slike tilfeller kan vi måtte kansellere et produkt eller en tjeneste du har hos oss, men vi vil varsle deg dersom dette er tilfelle.

3.3 Hvor lenge lagres dataene mine?

Vi sletter personopplysninger så snart formålet med lagring ikke lenger gjelder, og lovpålagt lagringstid er ikke til hinder for sletting.
For å bestemme riktig lagringstid for personopplysninger vurderer vi mengden, arten og sensitiviteten til personopplysningene, potensiell risiko for skade fra uautorisert bruk eller utlevering av personopplysningene dine, formålene vi behandler personopplysningene dine for, og om vi kan oppnå disse formålene på andre. måter og gjeldende lovkrav. For spesifikke lagringstider, se avsnitt 3.4.1-3.4.5 nedenfor.

3.4 Hvordan behandler vi personopplysninger på nettsiden vår?


3.4.1 Kjøp av produkter eller tjenester

Vi vil opprette en kundekonto for deg etter at du har registrert deg slik at du kan bestille fra oss.
Vi lagrer brukernavnet og passordet ditt for å beskytte kundekontoen din mot tredjepartstilgang.
Dine kontaktopplysninger, bestillings- og leveringstider samt betalingsinformasjon vil bli lagret for å kunne levere produktet til deg i henhold til dine ønsker. Hvis du velger å oppgi telefonnummeret ditt, vil vi kunne kontakte deg ved forsinkelser eller hvis det er problemer med å levere produktet ditt.

I denne forbindelse behandler vi dataene dine for å oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser overfor deg i samsvar med artikkel 6 (1) (b) i personvernforordningen (EU) 2016/679 ("GDPR"). Dine personopplysninger blir dermed behandlet slik at vi kan oppfylle våre forpliktelser overfor deg i henhold til våre kundevilkår

Dine personopplysninger lagres hos oss så lenge kontoen din hos oss er aktiv og i 36 måneder etter at kontoen din har blitt deaktivert eller leveransene dine er satt på pause, med mindre lagringsplikten tilsier noe annet.

3.4.2 Betaling for produktene eller tjenestene du kjøper

Avhengig av betalingsmetoden du velger, vil betalingsopplysningene dine bli sendt til den aktuelle betalingstjenesteleverandøren. Vær oppmerksom på at i denne sammenhengen er betalingstjenesteleverandøren ansvarlig for betalingsdataene dine og ikke The Box.
Informasjon, spesielt om enheten som er ansvarlig for den respektive betalingstjenesteleverandøren, kontaktinformasjonen til betalingstjenesteleverandørens personvernagenter og kategoriene personopplysninger som behandles av betalingstjenesteleverandøren, kan hentes fra betalingstjenesteleverandørenes nettsteder.
https://www.klarna.com/no/vilkar/ 

I denne forbindelse behandler vi opplysningene dine for å oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser overfor deg i samsvar med artikkel 6 (1) (b) i GDPR og for å forfølge vår legitime interesse i å få tilbake betaling i samsvar med artikkel 6 (1) (f). ). og GDPR. Dine personopplysninger behandles for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg og innkreve betaling i henhold til våre kundevilkår.

 3.4.3 Distribusjon av nyhetsbrev

Du har mulighet til å abonnere på vårt nyhetsbrev, for eksempel når du registrerer deg, eller på vår nettside. Annonseinformasjon sendes til din e-postadresse som en del av vårt nyhetsbrev basert på ditt uttrykkelige samtykke i henhold til markedsføringsloven § 15. Du kan selvfølgelig tilbakekalle ditt samtykke til å motta nyhetsbrev eller fjerne din e-postadresse fra vår nyhetsbrevutsendelse liste til enhver tid, for eksempel ved å klikke på avmeldingslenken i nyhetsbrevet, oppdatere kommunikasjonsinnstillingen i din kundekonto eller ved å sende en melding til kontakt@theboxoslo.no.

Dine personopplysninger lagres av oss så lenge du abonnerer på vårt nyhetsbrev.
Dine personopplysninger med det formål å sende ut nyhetsbrev vil imidlertid bli slettet dersom vi ikke har brukt ditt samtykke til å sende ut et 2-års nyhetsbrev.

3.4.4 Annen reklame fra The Box Oslo.

The Box Oslo kan bruke e-postadressen og postadressen du har oppgitt til å informere deg om lignende produkt- og tjenestetilbud via e-post og post. Vår behandling er basert på artikkel 6 (1) (f) i GDPR, da vi forfølger vår legitime interesse i å sende elektroniske nyhetsbrev og markedsføre lignende produkter til våre eksisterende kunder i samsvar med markedsføringsloven § 10 (3).

Dersom du ikke ønsker å motta ytterligere annonsering på e-post eller post, kan du når som helst velge bort vår annonsering uten å pådra deg andre kostnader enn for overføring i henhold til grunnprisene.
Du kan reservere ved å bruke lenken i hver e-post eller skriftlig til kontakt@theboxoslo.no.

Dine personopplysninger lagres av oss til du foretar en reservasjon.
Dataene vil imidlertid bli slettet dersom vi ikke har sendt ut nyhetsbrev på 2 år.

4. Behandles mine bruksdata for nettstedoptimalisering og brukerbasert nettannonsering?

4.1 Vår bruk av informasjonskapsler


The Box Oslo bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin, telefon eller nettbrett når du besøker nettstedet vårt og lar nettleseren din huske ditt besøk og preferanser.
Informasjonskapsler lagrer informasjon som språkinnstillingen din, varigheten av besøket ditt på nettstedet vårt eller informasjonen du oppgir der. Dette betyr at det ikke er nødvendig å legge inn alle nødvendige data hver gang du bruker nettsiden.
Informasjonskapsler lar oss også gjenkjenne dine preferanser og skreddersy nettsiden vår til dine interesser.
The Box Oslo bruker informasjonskapsler for å lage anonyme brukerprofiler i henhold til lovkrav, men også for å gjøre bruken av nettsiden vår så optimal som mulig. Vi kan evaluere brukerprofiler for å forstå bruken av nettstedet vårt, for å bestemme målgrupper for produktene våre og for å optimalisere tilbudene våre. Når vi oppretter anonyme brukerprofiler, kobler vi ikke disse dataene direkte til deg og kan derfor ikke spore spesifikke aktiviteter tilbake til deg.

https://www.theboxoslo.no/ bruker informasjonskapsler for å samle inn nettsidedata, som hvilke sider på nettsiden du besøker, interaksjonene du har og registrere dine bestillinger.

Vi anbefaler at du samtykker til bruken av informasjonskapsler, siden vår nettside ellers ikke fungerer som den skal.
Alle informasjonskapsler vil bli slettet når du avslutter økten og forlater nettstedet vårt, med mindre annet er angitt nedenfor.
Vi kategoriserer informasjonskapslene vi bruker som:

– Påkrevde informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er nødvendige for de grunnleggende funksjonene til nettstedet vårt. Uten disse informasjonskapslene vil vi ikke kunne behandle bestillingene dine, og du vil ikke kunne bruke kundekontoen din.

– Funksjonelle informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene forenkler driften og forbedrer funksjonene til nettstedet vårt.

– Informasjonskapsler for ytelse. Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt. Dette gjør oss i stand til å identifisere hvilke deler av vårt netttilbud som er spesielt populære og dermed forbedre tilbudet vårt til deg.

– Tredjeparts informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene brukes av tredjeparter, slik som sosiale nettverk som Facebook og Google, og kan leveres enten av eller til slike tredjeparter. Tredjeparts informasjonskapsler brukes for eksempel til retargeting, som sender data om ditt besøk på nettsiden vår til tredjeparter, som senere brukes til å vise deg vår markedsføring på andre nettsider og sosiale medier.

4.2 Unngå informasjonskapsler

De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler. For å forhindre at informasjonskapsler lagres, velg «Ikke godta informasjonskapsler» i nettleserinnstillingene. Du kan finne ut hvordan dette fungerer i detalj i nettleserleverandørens instruksjoner. Du kan når som helst slette informasjonskapsler som allerede er lagret på datamaskinen din.
Vi vil imidlertid påpeke at nettstedet vårt vil ha begrenset bruk uten informasjonskapsler. Alternativt kan du forhindre innsamling og videresending av dataene dine (spesielt IP-adressen din) og behandlingen av disse dataene ved å deaktivere kjøringen av Java Script i nettleseren din eller ved å installere et verktøy som "NoScript".
Du kan også deaktivere bruken av tredjeparts informasjonskapsler ved å bruke Network Advertising Initiatives deaktiveringsverktøy. Vi og leverandørene vil imidlertid fortsette å motta statistisk informasjon om hvor mange brukere som besøkte nettstedet vårt og når.
Vi ønsker å forklare noen av tjenestene som brukes i denne sammenhengen mer detaljert:

4.3 Google Analytics

Nettstedet vårt bruker Google Analytics, en tjeneste levert av Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Google Analytics gjør oss i stand til å vurdere din bruk av nettsiden for å utarbeide analyser av aktivitet på nettsiden og for å benytte andre tjenester knyttet til bruken av nettsiden og internett. Vi vil gjerne påpeke at koden "gat.anonymizeIp ();" er lagt til Google Analytics for å sikre anonym innsamling av IP-adresser (såkalt IP-maskering). IP-adressen din er anonymisert av Google i EUs medlemsland eller i andre land som har signert EØS-avtalen.
Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en Google-server i USA og forkortet der. IP-adressen som overføres av nettleseren din ved hjelp av Google Analytics, smelter ikke sammen med andre Google-data.

Du finner mer informasjon om vilkår for bruk og personvern på https://www.google.com/analytics/terms/de.html og https://www.google.de/intl/de/policies/.
I tillegg kan du hindre Google i å samle inn data ved å laste ned og installere nettlesertillegget.
Ved å klikke på [https://tools.google.com/dlpage/gaoptout](http://), settes en opt-out-informasjonskapsel som vil forhindre fremtidig innsamling av dataene dine når du besøker denne nettsiden: Deaktivering av Google Analytics .

I tillegg kan du forhindre at Google samler inn data ved å laste ned og installere nettleserutvidelsen. Ved å klikke på følgende lenke indikerer en reservasjonsinformasjonskapsel som vil forhindre fremtidig innsamling av dataene dine når du besøker dette nettstedet: Deaktiver Google Analytics.

Vi bruker også Googles tjeneste for konverteringssporing som en del av Google Analytics.
Dette lar oss registrere atferden til besøkende på nettstedet vårt. Vi får for eksempel vist hvor ofte kontaktskjemaet er fylt ut. Vi kan også se hvor mange klikk på annonser fra eksterne kilder (AdWords, LinkedIn, Xing, Bing) som har ført til siden vår.

5. Vil dataene mine overføres til tredjeparter?

Det kan være nødvendig for andre mottakere å også kunne se og behandle dataene dine iht
The Box Oslo for å kunne behandle dine data i samsvar med formålene beskrevet her.

5.1 Eksterne tjenesteleverandører (entreprenører)

Dine data vil bli videresendt til tjenestepartnere, inkludert databehandlere, dersom de jobber på våre vegne og støtter The Box Oslo i leveransen av deres tjenester. Slike tjenestepartnere kan omfatte:

• Tjenesteleverandører innen kundeverifisering
• Tjenesteleverandører innen databehandling og lagring
• Tjenesteleverandører som tilbyr spesifikke IT-tjenester, som kundeadministrasjon og tilbakemeldingsløsninger
• Tjenesteleverandører for utsendelse av nyhetsbrev
• Tjenesteleverandører innen markedsføring
• Tjenestetilbydere for gjennomføring av lotterier
• Tilbydere og tjenesteleverandører av betalingstjenester
• Tjenesteleverandører innen fordringshåndtering
• Sosiale nettverk

Tjenesteleverandører som vi har en avtale med vil behandle dine personopplysninger innenfor rammen av ordrebehandling.

5.2 Andre tjenesteleverandører, partnere og tredjeparter

The Box Oslo kan samarbeide med andre partnere dersom det er nødvendig for å oppfylle våre tjenestetilbud eller dersom vi er juridisk forpliktet til å frigi data. Dette inkluderer transportselskaper (for levering av produkter), banker og betalingstjenesteleverandører og utlevering av personopplysninger til offentlige myndigheter eller ved rettskjennelse.

6. Annet

6.1 Informasjonssikkerhet

Vi er forpliktet til å ta godt vare på dine personopplysninger og all behandling av personopplysninger hos The Box Oslo skjer i henhold til GDPR. Vi har implementert passende sikkerhetstiltak for å forhindre at din personlige informasjon ved et uhell går tapt, brukes eller får tilgang til på en uautorisert måte, endres eller publiseres. I tillegg begrenser vi tilgangen til dine personopplysninger til ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter som har et forretningsbehov for tilgang.

De vil kun behandle dine personopplysninger i henhold til våre instruksjoner, og de er underlagt taushetsplikt.
Vi har etablert prosedyrer for å håndtere eventuelle mistanke om brudd på personvernet og vil varsle deg og enhver gjeldende behandlingsansvarlig om et brudd der vi er lovpålagt å gjøre det.

Der vi har gitt deg (eller der du har valgt) et passord som gir deg tilgang til visse deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber deg om ikke å dele passordet med noen.

6.2 Endringer i retningslinjene

Vi kan gjøre endringer i vår personvernerklæring. Det er derfor viktig at du regelmessig sjekker siste versjon av denne personvernerklæringen. Når vi gjør endringer i personvernerklæringen, publiserer vi disse på vår nettside [norsk nettlenke]. Ved vesentlige endringer vil vi også varsle deg på e-post om oppdateringen senest 14 dager før endringene trer i kraft.

Hvis vi endrer denne personvernerklæringen på en måte som påvirker hvordan vi bruker personopplysningene dine, vil vi varsle deg om hva du kan gjøre i forbindelse med disse endringene.
Vi vil også arkivere tidligere versjoner av denne personvernerklæringen for enkelhets skyld.
Denne personvernerklæringen gjelder fra [19. januar 2022].

nb_NONorwegian