Hvordan kom idéen? 
Historien om The Box startet som et naturlig utviklet konsept, da mine arbeidskamerater, mens jeg var ansatt som privat kokk for et firma, ønsket at jeg skulle lage matbokser til dem. Selv om min umiddelbare reaksjon var å tenke at jeg ikke hadde tid, spirte ideen om hva med å lage 20 bokser samtidig, med en liten meny, og la dem velge minst 5 av hver rett?
Den sanne utfordringen ble tydelig da vi innså at maten raskt mistet kvalitet hvis den ikke ble spist opp innen 3-6 dager, avhengig av retten. Da kom tanken om å teste og fryse ned maten. Men dette viste seg å være en komplisert prosess, da vi oppdaget at maten ofte mistet smak, tekstur og generell appell ved tining.
Dette markerte begynnelsen på en intens reise. Jeg tilbrakte nesten hver dag på kjøkkenet hjemme, inviterte kokker, gjennomførte utallige smaksprøver og eksperimenterte med ulike metoder. Det som smakte fantastisk og hadde perfekte kostnadskalkyler, viste seg plutselig å være mindre imponerende i praksis. Likevel ga dette oss bare enda mer motivasjon til å finne løsninger og oppnå vårt mål: å lage fryst mat av restaurantkvalitet.
Da vi endelig hadde noen varmretter klare, sto vi overfor den utfordrende oppgaven å opprettholde smak, tekstur og utseende, ikke bare før, men også etter frysing.  Dette var en grundig prosess, men vi var fast bestemt på å opprettholde den høye kvaliteten.
Med varmrettene på plass begynte vi å tenke på det store bildet: branding, navn, logo og eksklusiv emballasje. Etter grundig overveielse ble navnet "The Box" valgt. Etter å ha delt konseptet på en matmesse med et emballasjefirma, lyktes vi med å skape emballasje som ikke bare beskyttet maten, men også utstrålte den eksklusiviteten vi ønsket å formidle.
Selv med alle disse elementene på plass, følte vi fortsatt at noe manglet. Vi ønsket å tilby mer enn bare mat; vi ønsket å gi folk en smak av verden. Dermed ble ideen om "The Box-Dinner" født.  Dyk ned i våre mest populære varmretter, nøye utvalgt fra vår varierte kolleksjon som tar deg med på en global smaksreise:
 
  1. Jerk Chicken fra Jamaica: Opplev den karibiske varmen med vårt krydrede Jerk Chicken, servert med en forfriskende karibisk salsa og kokosris.
  2. Carnitas gryte fra Mexico: Nyt smakene fra Mexico med vår Carnitas-gryte, komplett med karamellisert søtpotet for en perfekt balanse.
  3. Butter Chicken fra India: Utforsk den rike krydderprofilen til vår Butter Chicken, servert med saftig ris for en autentisk indisk opplevelse.
  4. Meatloaf fra Sverige: Prøv vår svenske kjøttpudding, satt sammen med pommes anna, grønn peppersaus, ertepuré, karamellisert løk og bakt gulrot.


 

Disse rettene er bare et glimt av vårt kulinariske repertoar som tilbyr en smaksopplevelse som vil glede dine sanser.
Med 10 varmretter, inkludert kjøtt, fisk og vegetariske alternativer, var det første konseptet komplett. Neste trinn var desserter, og "The Box-Dessert" ble en realitet med delikatesser. Dykk ned i vårt dessert univers, hvor hver søte godbit er nøye utvalgt for å gi deg en smaksopplevelse uten sidestykke. Utforsk våre utvalgte desserter, komplett med deilige tilbehør, inkludert:
  1. Tiramisu fra Italia: En klassisk italiensk favoritt, vår Tiramisu er laget med lag av kremet mascarpone, dyppet i espresso og toppet med et støv av kakao.

  2. Frozen Strawberry Cheesecake fra USA: Opplev den friske smaken av sommer med vår frosne jordbærcheesecake, laget med en buttery Graham-kjeks skorpe og toppet med saftige jordbær.

  3. Sjokolademousse fra Frankrike: La deg friste av vår franske sjokolademousse, en luksuriøs blanding av rik, silkemyk sjokolade toppet med en delikat bringebærgele og hasselnøttcrumble.

  4. Karamelliserte epler fra Sverige: Avslutt måltidet med vår svenske dessert, karamelliserte epler, servert med en luftig mascarponekrem og en knasende crumble.

 


Hver dessert er en feiring av unike smaker, og vi er stolte av å presentere en dessertkolleksjon som vil fortrylle dine smaksløker.
Vi utviklet 6 nye konsepter for The Box-familien,
og nå står vi i begynnelsen av en spennende matreise.
Vi søker nå etter medinvestorer og deleiere for å bringe The Box til nye høyder.
For de som deler vår lidenskap for kulinarisk innovasjon, er dette ikke bare en forretningsmulighet, men en invitasjon til å være med på å skape noe ekstraordinært. Utforsk vårt investeringsklare konsept for mer informasjon, og ta kontakt med meg hvis du er klar for å være en del av vår kulinariske reise.
Sammen kan vi forme fremtiden for matopplevelser! 🍽️💼

/ Marcus


Kontakt oss: